en genuin matälskare

Vi fullkomligen älskar frukt och grönt. Att få ha en viktig roll i marknadens utbud. Att utveckla och inspirera till ett bredare användningsområde. Och att förenkla matlagningen av hälsosamma måltider.

Greenfood - händer som håller i ett rött äpple och formar ett hjärta.

en gemensam vision.

Vi ingår i Greenfood-koncernen där vi gemensamt har en vision om en värld där alla ska kunna välja en hälsosammare livsstil.

vår affärsidé.

Med närhet till kund och ett äkta engagemang erbjuder Trädgårdshallen ett innovativt, brett och förberett sortiment av frukt och grönt till detaljhandeln och foodservice i Mälardalen och Bergslagen.

EN kärleksaffär.

Vi brinner för frukt och grönt. Och vi värderar närhet till dig som kund och till vår marknad. Med närhet och engagemang får vi en bredare förståelse för upplevelsen och det smakrika som frukt och grönt kan erbjuda, samt i vad du som kund värdesätter och efterfrågar.

Vi ligger steget före när det gäller att inspirera och förenkla matlagningen av hälsosamma måltider. Genom att kontinuerligt utveckla vårt sortiment med nya, innovativa sorter, smaker och variationer, ser vi till att du som kund alltid ligger i framkant. Med marknadens bredaste sortiment av färgsprakande frukter och grönsaker, där allt ifrån bär, exotisk frukt, ekologiskt och svenska närodlade råvaror inkluderas, kan vi dessutom försäkra dig om att vi har det du söker. Vi vill skapa bättre tillgänglighet för den som slutligen får njuta av våra råvaror. Därför erbjuder vi även dig ett förberett sortiment där vi har förkokt, hackat, strimlat, skalat eller rivit råvarorna så att mattillredarna kan lägga mer energi och kreativitet på gästernas matupplevelse.

Romansallad på trä bakgrund

ETT GEDIGET SAMARBETE

Färska frukter och grönsaker sedan 1962. Med historien i ryggen kan vi tryggt säga att vi har den kunskap som krävs för att leverera det absolut bästa av färska frukter och grönsaker till dig. 

Med ursprung i närproduktion grundades Örebro Trädgårdshalls AB som en önskad aktör inom frukt och grönt i Örebro närområde. Sen dag ett, har vår inspiration verkat för dig som kund med ett genuint engagemang i frukt och grönt, och i hälsosamma affärer. Vi är idag en viktig aktör på marknaden och levererar ca 7000 ton/år till detaljhandeln och foodservice i Mälardalen och Bergslagen.

Vi är stolta över att vara ett lokalt bolag som arbetar nära dig som kund och nära vår marknad. Vi är också stolta över att vara en del av Greenfood som har inköpsverksamhet i Sverige, Finland, Spanien och Nederländerna, vilket gör att vi kan erbjuda en enormt hög kunskapsnivå när det gäller inköp, kvalitet och logistik. Vi kan erbjuda ett komplett och kundanpassat sortiment, med allt ifrån svenska och närodlade produkter, till de mest färgsprakande bas- och nischprodukterna. Läs mer om vårt sortiment under våra produkter.