Hoppa till huvudinnehåll

VÅRT HJÄRTA SLÅR FÖR FRUKT OCH GRÖNT

Närproducerat och exotiskt. Hos oss på Trädgårdshallen hittar du allt inom frukt och grönt.
Vi har ett genuint engagemang i våra råvaror och i hälsosamma affärer.

Kontakta oss

VI ÄLSKAR DET LOKALA

Hos oss på Trädgårdshallen hittar du allt inom frukt och grönt, och vi värnar om det som odlas nära. Vi är den stora saluhallen där lokalodlat och exotiskt får samsas på samma hylla, men där hjärtat slår lite extra för det lokala.

Vår kärlek till frukt och grönt speglar sig i upplevelsen av att äta våra råvaror. Vi är stolta över att vara ett lokalt bolag som arbetar nära dig som kund och nära vår marknad. Vi är också stolta över att vara en del av Greenfood-koncernen som har inköpsverksamhet i flera länder.

Välkommen till Trädgårdshallen!

EN KÄRLEKSAFFÄR

Vi brinner för frukt och grönt. Och vi värderar närhet till dig som kund och till vår marknad. Med närhet och engagemang får vi en bredare förståelse för upplevelsen och det smakrika som frukt och grönt har att erbjuda, samt i vad du som kund värdesätter och efterfrågar.

Vi ligger steget före när det gäller att inspirera och förenkla matlagningen av hälsosamma måltider. Genom att kontinuerligt utveckla vårt sortiment med nya, innovativa sorter, smaker och variationer, ser vi till att du som kund alltid ligger i framkant!

VÅR VISION

Med närhet till våra kunder och ett äkta engagemang erbjuder vi på Trädgårdshallen ett innovativt, brett och förberett sortiment av frukt och grönt till detaljhandel och foodservice.

Vi fullkomligen älskar frukt och grönt, och vi har en viktig roll i marknadens utbud. Vi strävar efter att utveckla och inspirera till ett bredare användningsområde och att förenkla matlagningen av hälsosamma måltider!

VÅRA ODLARE

Vi värnar lite extra om våra odlare och deras fantastiska arbete för våra produkter.

LÄS MER

EN DEL AV GREENFOOD

Vi ingår i Greenfood-koncernen, där vi gemensamt har en vision om en värld där alla ska kunna välja en hälsosammare livsstil.

Greenfood är indelat i tre affärsområden: Picadeli, som är marknadsledande i Europa inom hälsosam snabbmat, och som erbjuder hälsosamma snabbmatsalternativ genom självservice salladsbarer; Food Solutions, som erbjuder innovativa ready-to-eat-produkter som är producerade i ultramoderna fastigheter med hög produktivitet och låga nivåer av matsvinn; och Fresh Produce, som är frukt- och grönsaksspecialister med ett brett urval av gröna godsaker från hela världen.

LÄS MER

Rödbetor knippe
VILL DU JOBBA HOS OSS?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss på Trädgårdshallen!

KONTAKTA OSS HÄR