Hoppa till huvudinnehåll

OM OSS

DET HÄR ÄR TRÄDGÅRDSHALLEN

Färska frukter och grönsaker sedan 1946 - det är Trädgårdshallen. Med historien i ryggen kan vi tryggt säga att vi har den kunskap som krävs för att leverera det absolut bästa inom färska frukter och grönsaker. Sedan dag ett har inspirationen verkat för våra kunder och ett genuint engagemang i våra produkter, såklart.

Vi på Trädgårdshallarna är stolta över att vara lokala bolag som arbetar nära dig som kund och nära vår marknad. Vi är också stolta över att vara en del av Greenfood-koncernen som har inköpsverksamhet i flera länder, vilket gör att vi kan erbjuda en hög kunskapsnivå när det gäller inköp, kvalitet och logistik.

Vi kan erbjuda ett komplett och kundanpassat sortiment, med allt från svenska och närodlade produkter, till de mest färgsprakande bas- och nischprodukterna.

Till våra produkter

HÄR FINNS VI

I dagsläget har vi kontor i Örebro och Växjö, och vi är en viktig aktör på marknaden som levererar frukt och grönt alla veckor om året till detaljhandeln och foodservice.

Vi är en fullsortimentsleverantör av frukt och grönsaker, med kunder och distribution från Skåne upp till Mellansverige, och med ett extra starkt engagemang för det lokalproducerade.

Våra kunder finns inom de flesta kategorierna med tyngdpunkt på butik, restaurang och den offentliga sektorn.  

VÅR HISTORIA

Den första Trädgårdshallen startades 1946 i Örebro, som en önskad aktör inom frukt och grönt i närområdet. 1987 startades sedan Växjö partiaffär som också skulle komma att bli en del av Trädgårdshallarna. Trädgårdshallen Sverige bildades sedan 2021 genom en fusion av lokala grossistverksamheter inom Greenfood-koncernen - alla med en historia och ursprung i närproduktion och lokal distribution.

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

God, hälsosam och hållbar mat är kärnan i vår verksamhet, det är också genom maten vi driver vårt förändringsarbete. En förändring till en bättre världen. Vår ambition är att använda vår position på marknaden för att vara en positiv kraft, visa lösningar här och nu, men också optimera och förbättra inom de fokusområden som identifierats som ramarna för våra insatser.  

LÄS MER