Hoppa till huvudinnehåll

VÅRA PRODUKTER

MARKNADENS BREDASTE UTBUD AV FRUKT OCH GRÖNT

Trädgårdshallen är en färgsprakande saluhall där det mesta finns på plats. Pinfärsk ramslök. Nyplockad jordens guld. Eller varför inte lila blomkål och ekologiska bondbönor? Vi levererar frukt och grönt alla veckor om året och har ett spännande sortiment med allt från prisvärda basprodukter, närodlat och ekologiskt till absoluta premiumprodukter. Ja, här finns hela skalan.

Vi prioriterar hög kvalitet, matsäkerhet, spårbarhet och långsiktighet framför att alltid få absolut lägsta pris. Det gör att vi värnar lite extra om våra odlare, och de om oss. Och det gynnar så klart dig som kund och ditt dagliga bruk av bas- och närodlade produkter. 

DAILY GREENS

Du ska ha tillgång till produkter som inspirerar oss alla att äta mer frukt och grönt - som en naturlig del av ditt vardagsliv. Daily Greens levererar därför varje dag hälsosam mat framställd på det mest naturliga sätt som finns - från moder jord. 

I sortimentet hittar du frukt och grönsaker direkt från odlingarna, men också förädlade produkter som underlättar en grönare vardag, t ex färdigskurna salladsblandningar, fruktsallader och gröna tillbehör.

LÄS MER

SALLA CARTE

Salla Carte är särskilt utvecklat för dig som jobbar inom hotell, restaurang och café. Vi har under flera år studerat och utvecklat den gastronomiska branschen. Vi har pratat med och inspirerats av matproffs från hela världen. Resultatet är ett brett sortiment av färska, förberedda grönsaker och frukter som utgör grunden i din kreativa matlagning - oavsett om du står i ett skolkök eller är på en stjärnkrog. Som kock förenklas din vardag så att du kan lägga mer kraft på gästernas smakupplevelse.

LÄS MER

VÅRT HJÄRTA SLÅR FÖR FRUKT OCH GRÖNT

VÅRT SIGILL

I vårt sortiment kan vi också erbjuda produkter som är märkta med vårt sigill; Ju närmre desto bättre. 

Vi värnar om det lokala och det som odlats nära. Därför har vi skapat ett sigill - en kvalitetsstämpel för frukt och grönt som inte har rest så långt. I konceptet ”Ju Närmre Desto Bättre” samarbetar vi med noggrant utvalda odlare som är geografiskt spridda över landet, så att avstånden till marknaden minskar. Tillsammans med odlarna ser vi till att fylla symbolen med massor av yrkesstolthet, kvalitetstänk och kärlek till frukt och grönt som inte färdats långa sträckor.

LÄS MER

Körsbärstomater med vattendroppar
VILL DU BESTÄLLA?

I vår webshop kan du se hela vårt sortiment och lägga order direkt!

WEBSHOP